Wist je dat we terug open zijn ?

Wist je dat we terug open zijn, en hoe we je gemist hebben? Maar wist je ook dat we er alles aan hebben gedaan om jullie een veilig gevoel te geven. Alle veiligheidsmaatregelen van reinigen en ontsmetten van klinken, kastgrepen, sanitair en toestellen, etc. Voor iedereen een wegwerp kussen overtrek en een wegwerp matras bescherming. Ons motto is niet voor niets "zorgeloos aan zee". Welkom terug in Labeille-Wenduine.

L'Abeille Wenduine - De lokroep van de zee.

Wenduine is een heerlijke vakantiebestemming. Zomer of winter, duizenden vakantiegenieters komen naar de Wenduine om er een zeebries te voelen of om het zout van de zee te ruiken en de golven speels of onstuimig te zien rollen. Het is altijd heerlijk verblijven in L'Abeille Wenduine. We hebben veel bijzondere troeven. De dijk, het strand en de zee zijn altijd vlakbij om te relaxen. Het gezellige centrum om te flaneren, te winkelen, lekker te tafelen. Kortom, gezond en actief genieten.

REAL-TIME WEER IN WENDUINE

 

Vanaf nu kan je nu ook het weerbericht voor Wenduine in real time raadplegen.

klil op:

www.mayalabeille.be/WEERBERICHT

De onlinedienst “DarkSky.net” geeft onmiddellijk het meest recente weerbeeld voor de wijk rond het vakantieverblijf.

Wanneer je verder naar beneden scrolt tot onder de weerkaart vind je de weersvoorspellingen voor de komende dagen.

Rechts bij elke dag kan je op + klikken voor meer informatie per dag.

DE RENOVATIEWERKEN IN DE SLAAPKAMER ZIJN KLAAR

Afgelopen week hebben we de slaapkamer een nieuw vliesbehang en enkele lagen verf gegeven. De vloer was daarvoor ook al helemaal vernieuwd en de elektrische voorzieningen beantwoorden nu ook volledig aan de vereiste normen.

Nu nog de finale afwerking zoals lampen en meubeltjes terug zetten en het is weer opgefrist en gebruiksklaar. We zijn heel blij met het resultaat, wetende dat jullie straks in een opgefriste en gezellige sfeer kunnen overnachten.

Nieuw zijn de leeslampjes boven de nachtkastjes uit het "Philips Hue smart verlichting" gamma met onderandere dim en kleurwarmte-functie via een aparte afstandsbediening. De hoofdverlichting kan nu ook vanaf elke zijde van het bed worden bediend.

De meest in het oog springende aanpassing is echter de vaste wandkast van muur tot muur met 3 schuifdeuren waarachter alles verborgen zit. Er is nu ook veel extra kastruimte beschikbaar. Elk kastgedeelte is voorzien van ledverlichting met bewegingsdetectie.

We lieten dus geen enkele moeite en mogelijkheid onbenut om de sfeer en het slaapcomfort te optimaliseren. En dat doen we met plezier voor onze gasten.

ELEKTRISCHE KEURING en BRANDVEILIGHEID

Om te voldoen aan de voorwaarden van het nieuwe logiesdecreet van de Vlaamse Overheid dat sinds 1 april ook van toepassing is voor vakantiewoningen of appartementen, is l'Abeille-Wenduine op 24 juli 2017 door keuringbedrijf Vinçotte onder de loep genomen. De elektrische keuring en het brandveiligheid attest werd gelijktijdig afgeleverd. Vooraf hebben we enkele aanpassingen uitgevoerd voor uw veiligheid. Zo hebben we het gas kookfornuis vervangen door een inductie kookfornuis en hebben we niewe goedgekeurde rookmelders geplaatst. De doorgang naar de kelder, die ook als 2é vluchtweg dienst doet in geval van brand, is nu voorzien van een branddeur rf 30. De nodige pictogrammen zijn aangebracht en er is een nieuw brandblustoestel aanwezig. Veiligheid boven alles voor uw comfort, daar gaan we voor.

RENOVATIEWERKEN VOOR UW COMFORT IN LABEILLE WENDUINE.

De dagen worden stilaan langer en de eerste vakantiekriebels beginnen zich opnieuw te laten voelen. We hebben ondertussen alweer niet stil gezeten deze winter. Momenteel leggen we de laatste hand aan de voorlaatste fase van de renovatiewerken in uw favoriete vakantiehuisje. De slaapkamer kreeg een nieuwe vloer met een flinke isolatielaag eronder. Gelijktijdig zijn de elektrische voorzieningen aangepast met bijkomende stopkontakten en schakelaars, alles netjes in de muur. Ook de opbergmogelijkheden voor gerief en kledij zijn uitgebreid over de volledige kamerbreedte, verborgen achter drie schuifdeuren. Nu nog een laagje verf en we zijn terug klaar om onze gasten in alle comfort te ontvangen. Ondertussen staat de kalender voor 2018 online en kan je uw vakantie aan zee reeds prikken. Tot binnenkort.

COMBINATIE ZIT/SLAAPBANK

Verblijf je met meer dan 2 volwassenen of met kinderen. Dan gebruik je onze combinatie zit/slaapbank in de living. Je beschikt over een volwaardige matras. Kijk hier hoe je in een handomdraai de zitbank omvormt tot een comfortabele slaapbank. Kijk ook even verder tot het einde voor enkele nuttige tips om problemen of schade te vermijden.

KOOK VEILIGER. VAN GAS NAAR INDUCTIE

Comfort maar ook veiligheid boven alles in L'Abeille. Deze week hebben we het gasfornuis vervangen door een Inductie kookfornuis. Er zijn, zoals voorheen, 4 kookzones beschikbaar. De gastoevoer is nu volledig afgesloten.

TEMPERATUUR CONTROLE IN LABEILLE VERBETERD

danfoss z-wave draadloze wand thermostaat

De temperatuur in uw vakantieverblijf Labeille kan voortaan worden afgelezen en geregeld door middel van een nieuwe draadloze kamerthermostaat.

 
Wij kunen vanaf nu ook draadloos de gewenste temperatuur instellen zodat je in behaaglijke sfeer binnen komt.

 

's Nachts of bij afwezigheid wordt de temperatuur naar 17° terug gebracht en behouden. Tijdens uw aanwezigheid of overdag is het 21°en met het zonnetje door de zuidgerichte ramen wordt alles vanzelf bijgestuurd.

 

Service voor uw comfort; daar zorgen wij voor....

Wat is er nieuw?

Beste bezoeker,

we kunnen weer stilaan gaan dromen over onze volgende vakantie aan zee. Intussen hebben we niet stil gezeten. Wat hebben we ondertussen voor uw comfort verwezenlijkt?

Aankomen in het voorjaar of in het najaar in een koud appartement is best ongezellig.

Om het appartement op een aangename temperatuur te krijgen bij aankomst hadden we al enkele uren nodig. Sinds kort kunnen we de verwarming en de boiler via een app. van eender waar activeren.

Ook kan de temperatuur zowel vanop afstand of ter plaatse worden geregeld. Met een eenvoudig te bedienen centrale kamerthermostaat kan je de gewenste temperatuur nu ook kiezen.

Een economisch interessante, en ecologisch verantwoorde investering die het algemeen verbruik aanzienlijk doet dalen. En toch kom je in een behaaglijke sfeer binnen.

Op een betere manier kan jou vakantie niet beginnen. Als gebruiker van het appartement heb je totaal geen zorgen, wij zorgen voor jou comfort.

 

Het wordt weer stilaan tijd om te beginnen dromen....

Heb je ook dat gevoel als je vandaag naar buiten kijkt?

De vernieuwde zeedijk in scheervlucht

De vernieuwde zeedijk: van oud naar nieuw in enkele minuten.
De nieuwe zeedijk in Wenduine werd op 19 juni 2015 officieel ingehuldigd. De zeedijk is nu veiliger, breder en aantrekkelijker. De nieuwe dijk heeft een rijweg en een wandelgedeelte met ruimte voor terrassen. Er werden twee stormmuren aangebracht die overslaande golven moeten tegenhouden. De ene muur – een secanswand met daarbovenop een parapet in zichtbeton - helt over richting het strand. De tweede muur (aan landzijde) heeft de vorm van een zitbank en werd ook bovenop een secanswand geplaatst. Daarnaast werd ook de rotonde vernieuwd en versterkt. Hier kwamen een nieuw windscherm, een podium en een nieuwe verharding met een petanquebaan, een sportterrein en een skatepark.
Bron: http://www.willemen.be/nl/project/zeedijk-wenduine